Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Inner Gardens

co-creating with nature

Over ons

Ik ben sinds ik me kan herinneren geinteresseerd in het leven in harmonie met de natuur. Dit leidt naar allerlei locaties, naar kennis, wijsheid, onderzoek en vele ontmoetingen, initiatieven en samenwerkingen met anderen. 

Dineke

Dromen van het paradijs


Sinds ik mij kan herinneren zie ik de wereld in energie en ligt mijn interesse bij het harmonieus samenwerken met de natuur. Ik ervoer het diepe verlangen naar een manier van leven die bij mij past. 


Zo ontstond een levenslange reis naar zelfkennis, naar wijsheid, gezondheid (healing-) en wijsheidstradities, en reflectief onderzoek naar transities door de tijden heen, van onszelf, onze wijsheid en kennis, in het licht van co-evolutie. 


Dineke

Inner Gardens


Inner Gardens is ontstaan na 30 jaar ervaring als kunsthistorica in co-creatie, co-evolutionaire, interculturele en interdisciplinaire kunst- en natuurprojecten i.s.m. bewoners, kunstenaars, wetenschappers, musea en universiteiten.


 Inner Gardens is formeel een internationaal geregistreerd ontwerpbureau en een nature-based-solutions (NBs) enterprise. Het is verbonden met diverse (inter)nationale organisaties.  


Diploma's

2020 Diploma voor ecologisch tuinontwerp & energetisch landschapsbeheer

2018 Masterclass Urban Societal Transition (Impact Hub, Transitie Academie)

2018 Masterclass Co-creating circular Cities, Universiteit Wageningen (WUR)

.....


Ervaring

Samen met buurtgenoten startte Dineke Huizenga als vrijwilliger met liefde voor de natuur een onderzoekend, integraal, bewonersinitiatief: www.westindischebuurtintransitie.nl 


Op supra-lokaal niveau en in samenwerking met de gemeente Amsterdam zochten zij samen creatieve oplossingen voor een groene en gezonde, duurzame toekomst: de (on)mogelijkheden van circulariteit en biodiversiteitsherstel in een gewone Amsterdamse buurt (groenblauwe netwerken). 


Dit leidde al snel tot een groeiend gezond, ecologisch, duurzaam en professioneel netwerk in Amsterdam en daarbuiten. Met o.a. overleg en samenwerking met Atelier Groenblauw, Rainproof, Waternet (2017) en vele andere partners en samenwerkingsverbanden waaronder de Academische Werkplaats Urban Ecology (2020), Next City, Deltaplan Biodiversiteitsherstel Amsterdam (2018) en Buurtgroen020 (2019).